Ervaringen

9.8
Via mijn zus had ik vernomen dat er een lensimplantaat bestaat waarbij je van je verte bril en leesbril af kan komen. Zodoende werd mijn interesse gewekt en onderging ik een vooronderzoek waarbij er opeens sprake van staar was. Volgens de arts was deze ook nog eens vergevorderd en begreep ik beter waarom ik zo slecht zag. Een aantal jaar daarvoor bleek ik ongeschikt te zijn voor ooglaseren, aangezien ik onder andere een erge hoge cilinder had. Daarom was ik nu extra blij te horen dat ik dit traject nu in kon gaan.

De dag van de behandeling vond ik erg spannend, maar keek er zo naar uit dat dat won van m’n angst. Nu nog denk ik als ik wakker word dat ik met mijn bril op in slaap ben gevallen, dus het is een hele aparte gewaarwording. Ik heb altijd een eigen duikschool gehad in Egypte, dus zodra de vluchten het weer toelaten met de Corona maatregelen ga ik duiken met een normale duikbril, daar kijk ik enorm naar uit! In m’n vorige duikbril zaten zelfs glazen met optische glazen waardoor ik altijd ‘een handje’ nodig had op het water in te gaan. Onder water was het altijd lastig om de juiste hoogte te vinden, door mijn ervaring kon ik altijd goed inschatten hoe en wat, maar dit maakt het een stuk makkelijker. Het cijfer dat ik het traject wil geven is een 10-. Het is dat ik niet eerder van het bestaan af wist, maar ik had dit veel eerder moeten en willen doen.
Marianna van Dijk Meer lezen
10
Vandaag ben ik terug voor mijn controle, inmiddels 6 weken na de behandeling. Bij mij was angst het grootste obstakel om de staaroperatie te laten uitvoeren. Het liefste wilde ik onder complete narcose, maar mijn huisarts heeft mij Worldeye aanbevolen wegens de goede ervaringen. Toen ik bij dokter Neuteboom kwam voor consult, bleek dat de staar al aardig was gevorderd en er ook echt snel iets aan moest gebeuren en ik eigenlijk al te lang had gewacht. Met het linker oog zag ik nog maar 30% en het leek dan ook alsof er mat glas voor m’n oog zat en met rechts zag ik nog maar 60% en met bril net 80%. Dit betekende dat ik nog maar net mocht deelnemen aan het verkeer, niet echt verstandig dus. Omdat ik zo bang voor de operatie was, heb ik 2 kalmerende pilletjes gekregen, dit hielp perfect! Ik kon me goed ontspannen tijdens de ingreep en het is me enorm meegevallen.

Na de operatie liep ik naar buiten en zelfs door de dikke zalf heen kon ik al meer zien dan daarvoor. Het was een soort bruin groene waas en nu zijn de kleuren weer intens en ik zit nu zelfs op 135% met beide ogen! De upgrade naar de trifocale lens is ook heel fijn, nu heb ik voor zowel veraf zicht als voor dichtbij scherp zicht. Zelfs in het donker zie ik haarscherp. Ik heb nog nooit zo goed gezien, zelfs niet met bril. Voor de mensen die bang zijn kan ik zeggen: ‘gewoon doen, het stelt echt niets voor en ik ben er enorm blij mee’.
Nicolaas Meier Meer lezen
10
Met een -18 sterkte kreeg ik te maken met staar, waardoor het zicht op een gegeven moment echt heel snel achteruit ging. Zodoende heb ik gekozen voor een trifocale lensimplantaat en heb voor zowel op afstand als voor dichtbij nu geen (lees)bril meer nodig. Ik kan alles zien, het is echt ongelofelijk, er gaat een wereld voor me open! Ik ben nu 64 en draag al vanaf m’n 16e contactlenzen en brillen. Gister heb ik al mijn brillen en contactlenzen in de vuilnisbak gekieperd, wat een heerlijk gevoel! Ook had ik door het hele huis heen leesbrillen liggen, dus die kunnen ook allemaal weg. Bij een ander ziekenhuis heb ik 8 maanden moeten wachten en moest ik steeds terugkomen voor metingen die zij niet goed konden verrichten. Daardoor ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij mijn vorige oogarts Guido Neuteboom uit het Slotervaart ziekenhuis. Het is een wonder, ik ben zo blij!
Marion van Dam Alvarez Perez Meer lezen
10
Aangezien ik van m’n leesbril af wilde heb ik op internet gezocht naar de mogelijkheden. Zodoende kwam ik op de trifocale lensimplantaat. Voor mijn werk als Accountant moet ik met regelmaat iets lezen op papier om vervolgens weer kijken op m’n computerscherm, die focus werkte niet goed met m’n leesbril. Mensen in mijn omgeving reageren geïnteresseerd en verrast, ze kennen het bestaan niet en vinden het erg spannend klinken. Ik sta er 200% achter en ik adviseer mensen eerst op consult te komen om te kijken of het überhaupt wel mogelijk is. Het is even een kostenplaatje, maar het is het meer dan waard.

Op het moment dat ik wakker werd had ik de gewoonte om mijn bril op de zetten, dan is het opeens heel fijn om meteen de dag te kunnen starten. Ik zou het iedereen aanraden, de behandeling zelf ging voorspoedig evenals de geruststellende voorbereiding en de nazorg. Ook vond ik het erg prettig dat beide ogen op dezelfde dag werden gedaan. Het resultaat en het proces geef ik een 10!
Gerridina Wolschrijn van Tol Meer lezen
10
Nadat mijn broer behandeld was middels een lensvervangende behandeling met de trifocale leeslens, leek het mij ook een uitkomst om op alle afstanden scherp te kunnen zien. Ik vond het wel eng, maar het is allemaal wel heel erg de moeite waard en je moet er vertrouwen in hebben. Het kalmerende pilletje hielp om de behandeling makkelijker over me heen te laten komen. De arts, dokter Neuteboom, corrigeerde me aantal maal de juiste richting op de kijken en voor de rest vond ik het erg meevallen en het ging voor mij beleving erg snel. Wel voel je druk op het oog tijdens de behandeling, maar dat is allemaal prima te ondergaan. Het zicht de dag later is boven verwachting! Ik zou kunnen en mogen autorijden, maar dat laat ik voor nu nog even aan m’n man over. In de ochtend was ik zeer verrast dat ik de kleine lettertjes in de krant al kon lezen. Vandaag ga ik ook al weer naar m’n werk. Ik geef het proces en het team een dikke 10!
Carolina Bosch Meer lezen
9
Mijn zicht is nu een dag na de behandeling (de trifocale lensimplantaat) boven verwachting, zelfs met de zalf die nog een beetje in het oog zit. Het is een openbaring. Ik was niet zenuwachtig en heb de kliniek gekozen vanwege de persoonlijke benadering en het gesprek met de arts vooraf vond ik erg belangrijk waardoor je meteen een klik hebt. Op internet vindt je diverse klinieken, mijn keuze is op Worldeye gevallen nadat ik ook een andere kliniek had bezocht.
Arend Laponder Meer lezen
9
Zelf heb ik voor mijn werk als verpleegkundige bij het Dijklander Ziekenhuis ook mensen voorbereid op een staar behandeling en deze operatie ook diverse malen bijgewoond. Het is dan heel apart en onwennig om dan opeens zelf aan de andere zijde te zitten. Via een informatie avond ben ik begonnen aan het traject.

Ik ben behoorlijk onder de indruk nu een dag na de behandeling. De trifocale lens heeft in één klap m’n multifocale bril vervangen. Er staat een grote boom aan het einde van de tuin en dat lijkt nu net een hele scherpe pentekening in de lucht. Ook kan ik m’n Whatsapp lezen en de ondertiteling van de tv zien, daar werd ik best emotioneel van omdat je je dan realiseert dat je niet meer afhankelijk bent om door een brillenglas te kijken. Zowel de Orthoptist als de receptionist van Worldeye vertelde over hun ervaring en zicht na de behandeling, dat gaf mij absoluut een geruststellend gevoel. Een aanrader, ik beveel het anderen zeker aan!
Astrid Krom Meer lezen
9
Gisteren heb ik de operatie middels de trifocale lens gehad en er gaat nu al een wereld voor me open! Ik had enkel een leesbril afwijking en droeg daarvoor een multifocale bril, maar deze wilde maar niet wennen. Het was bril op bril af en ik was ‘m altijd kwijt. Ik betrapte mezelf er ook op dat ik steeds vaker met de leesbril op liep, maar daar krijg je hoofdpijn van. Zojuist met de nacontrole bij de oogarts heb ik al ‘toestemming’ gekregen dat ik mag autorijden, zo snel gaat het dus. In het donker is het nog een beetje wennen met de lichtcirkels, maar dat heeft tijd nodig. Het is een investering, maar ik ben er super blij mee! Ik geef een rapportcijfer 9 en raad het iedereen zeker aan.
Berna Ros Mak Meer lezen
10
My life changed after eye surgery. Dr. Neuteboom said to me "Don't worry, I will give you a whole new world to see!", and he did! I was terrified of the procedure, but everyone at Worldeye made me feel so welcomed, comfortable, and at ease. Dr. Neuteboom gave me every confidence, and proved to be a fantastic surgeon with a wonderful bed-side manner that helped ease my anxiety, and made it easy for me. Through my GP I was able to quickly go to Worldeye for an appointment and treatment.

Surgery was painless, and not only will I never have to wear glasses again, but I've gone from 16% vision to 100% in a day! I can not describe how wonderful it is to see the world again, and to participate in life once more. Everything I see now is so sharp, and clear, and absolutely beautiful. I will be forever grateful to Dr. Neuteboom, and everyone at Worldeye for saving my sight and giving me a future. Thank you.
Nicole Leist Meer lezen
10
Zojuist ben ik op de maand controle geweest na het laten plaatsen van de trifocale lenzen. Ik ben al een maand lang super blij. Zonder bril alles goed kunnen zien is voor mij een enorme vooruitgang. De multifocale bril wilde maar niet wennen, achteraf bleek dat er al een beginnende staar zat. Dat was dus de reden dat de huisarts mij door had verwezen naar Worldeye. Op dat moment kon ik kiezen tussen een monofocale of een trifocale lens. Zodoende heb ik van de mogelijkheid gebruik gemaakt om van alle brillen af te komen. Ik ben er super blij mee en spreek mensen er ook al over dat deze mogelijkheid bestaat, want veel mensen weten niet dat deze optie er is.
Elisabeth Peters Meer lezen
9
Nadat er staar was geconstateerd, heb ik gekozen voor de trifocale lenzen. Ik was met name heel benieuwd naar het resultaat, waardoor ik het eigenlijk niet echt spannend vond. Door de staar werd eerst het ene oog behandeld en 3 weken later het andere oog. Prettig is dat ik snel bij Worldeye terecht kon terwijl de wachtlijst bij ziekenhuizen lang was. Bij het eerste oog vond ik het meer spannend omdat je nog niet helemaal weet wat je te wachten staat. Ik wil de mensen dan ook adviseren om het rustig over je heen te laten komen, uiteindelijk valt het heel erg mee. Ik vond de uitleg goed en zorgvuldige en ben zeer blij met het resultaat.
Kandida Pattipilohy Meer lezen
9.8
De trifocalelens behandeling zelf vond ik niet echt spannend, maar de spanning zit meer in het feit dat je iets aan je ogen gaat doen en ‘stel dat er iets mis gaat’. Maar ik heb in de eerste dagen van de voorlichting en al die voormetingen heel expliciet uitgelegd gekregen wat er allemaal gebeurd, hoe het zich verhoud tot het natuurlijke zicht, waarbij de eigen vragen ook heel goed werden beantwoord. Je merkt door de goede voorlichting hoe je eigen kennis omhoog gaat. Dat merk je doordat mensen ook dingen aan je gaan vragen, zoals ‘heb je dan na de behandeling levenslang goed zicht?’, ja, ze hebben echt gezegd dat ik levenslang goed zicht heb! Buiten het feit voor eventuele oogaandoeningen die soms kunnen opspelen van het ouder worden, maar dat geldt voor iedereen en dat kun je niet stop zetten. De mensen om me heen stelde diverse vragen en daaraan kon ik merken dat ik echt wel een hele goede voorlichting heb gehad. Tevens kon ik alles nalezen, alles stond op papier dat ik meekreeg.

Al dezelfde avond kon ik de ondertiteling van de TV lezen zoals me werd gezegd. Ik heb na de operatie zelf ook helemaal geen pijn gehad, tijdens de behandeling werden mijn ogen met oogdruppels verdoofd, waardoor het echt appeltje eitje was. Ik vond het echt subliem, ik heb nog nooit zo’n goede behandeling gehad met zo’n goede voorfase. Die dan ook nog eens pijnloos is. Voor de mensen die echt heel zenuwachtig zijn, raad ik aan om het kalmerende tabletje te nemen die wordt aangeboden. En de samenwerking tussen jullie is echt perfect, want volgens mij stonden er wel 4 mensen in de operatiekamer en alles wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Kortom, een aanrader, ik zou het zo nogmaals doen!
Antonia Berkers Meer lezen
10
In mijn omgeving hadden 2 mensen al een trifocale lens bij Worldeye laten plaatsen, zodoende was de stap makkelijker voor me te maken om het te laten doen. Het eerste oog vond ik toch wel erg spannend, maar toen ze aan het tweede oog begonnen vond ik dat echt een fluitje van een cent. De begeleiding is echt super, dat hielp erg mee. Het was verbluffend wat ik de dag later al zag, ook de kleine lettertjes zijn al te lezen, nu zie ik weer wat mijn dochter ook ziet! Als je het kan moet je het doen!
Ellen Brander Meer lezen
9.5
Het is letterlijk een bevrijding, zien zonder bril! Vanmorgen heb ik m’n eerste appje gestuurd zonder bril, dat was heel apart. Volgende week rij ik met de auto naar Parijs, ik merk nu de dag later al dat dit geen enkel probleem is. Ik ondervond altijd problemen met bril en lenzen, ik keek er toch niet helemaal optimaal mee. Ik was vrij bang voor de behandeling, maar via twee bekenden van mij die al een trifocale lens hebben laten zetten was het voor mij eenvoudiger de keuze te maken. De reviews die ik las over Worldeye waren erg positief, dus nu deel ik graag mijn ervaring met anderen. Het team van Worldeye is klein en compact. Dit geeft me een veilig en persoonlijk gevoel waardoor ik me geen nummer voelde. Ik raad het iedereen aan!
Mourad Hemour Meer lezen
10
Na 43 jaar harde lenzen te hebben gedragen ben ik super blij dat ik nu alles kan zien zonder ‘gepiel’ met contactlenzen. Er gaat echt een wereld voor je open! De keuze voor een trifocale lens was even een stap, maar ik raad het iedereen aan en geef een dikke 10+ aan Worldeye. Iedereen is zo lief en transparant in de voorlichting, dat maakt het traject erg makkelijk en positief.
Debra Goede Buter Meer lezen
9.5
De arts gaf tijdens de behandeling hele goede uitleg, waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten. De mensen in mijn omgeving vonden het raar en onbekend dat ik voor een trifocale lensvervanging koos. Inmiddels zijn mijn vrienden en familie nu erg nieuwsgierig geworden en staan zij nu zelf ook open voor een behandeling gezien het resultaat dat ik op alle afstanden scherp kan zien. Ik kan nu zelfs beter de kleine lettertjes op de pindakaas pot lezen dan mijn kinderen! De nacontroles hebben me gerustgesteld dat ik weer mocht sporten en dat de genezing verloopt zoals het moet verlopen. Kortom, erg tevreden met de behandeling en het resultaat.
Jacqueline Kersten Meer lezen
10
"Ik ben zeer tevreden over de behandeling (Refractieve lensimplantaten trifocaal) en over al het personeel dat bij Worldeye werkt. Ze zijn allemaal even vriendelijk en zorgzaam en er wordt uiterst zorgvuldig gewerkt. Ik ben behandeld door de artsen O. Wolter en B. Sener. Vooraf en na de behandeling ben ik gezien door de optometristen en de artsen. Voordeel van deze kliniek is dat ze beide ogen tegelijk behandelen waardoor je hersenen direct aan de nieuwe situatie kunnen wennen. Bij een kennis van mij die het elders liet doen werd eerst 1 oog en weken later het andere oog gedaan waardoor haar hersenen in de war raakte. In eerste instantie had ze 1 behandeld oog en 1 slechtziend oog waar ze geen bril meer voor kon gebruiken. Haar hersenen probeerde zich uiteraard aan deze situatie aan te passen, maar na een paar weken veranderde de situatie opnieuw omdat haar tweede oog ook behandeld werd. Zij is inmiddels een paar maanden verder en heeft nog steeds meer klachten dan die ik tot nu toe ervaren heb. Ik zie in het donker wel kringen om lichtbronnen en ik heb in 1 oog een lichte trilling (of flikkering van licht), maar dat moet gewoon nog wennen en herstellen (eergisteren geholpen).

Tijdens de operatie werden mijn ogen verdoofd middels oogdruppels en ik heb dan ook geen pijn ervaren, wel wat druk op mijn oogbollen. En omdat alles zo dichtbij gebeurt zie je ook de instrumenten niet maar wel de lichtjes in de microscoop. Je hebt dus geen moment dat je zicht echt wegvalt wat een geruststellend idee is. De hele ingreep duurt ongeveer een kwartiertje per oog en is dus niet pijnlijk. Ook naderhand is het niet pijnlijk, de eerste uren zie je wel wazig door de dikke zalf die je in je ogen krijgt, maar ik kon wel gezichten herkennen en grote letters lezen. de volgende morgen las ik de kleine lettertjes op mijn medicijndoosjes van mijn oogdruppels al en in de verte zie ik ook meteen al scherp. Ik ben die dag ook zelfstandig naar de kliniek gereden voor mijn eerste nacontrole.

Kortom, niet langer twijfelen maar gewoon doen, je zult er blij van worden!"
Debbie Houtman Meer lezen
10
“Het is mijn beste beslissing geweest om voor ICL lensimplantaten te kiezen en te laten behandelen door dokter Otto Wolter. Ik had geen betere oogarts kunnen wensen, de operaties zijn zeer geslaagd, ik ben van -12 naar 0 gegaan. Echt ongelofelijk!

Ik vertrouwde volledig op hem en zijn dreamteam, ondanks dat ik de behandelingen best spannend vond viel het achteraf erg mee. Hij heeft alles duidelijk uitgelegd tijdens de behandeling en stuurt zijn OK team goed aan om er een succesvolle behandeling van te maken. Ook heb ik veel lof voor optometrist Hamed, de uitgebreide vooronderzoeken, de nazorg en de persoonlijke service maakt hem zeer waardevol voor Worldeye.
Met een dankbaar hart zou ik iedereen aanbevelen voor een ICL behandeling door dokter Otto Wolter bij Worldeye Amsterdam.”
Kinh-Thi Vapor Meer lezen
9
Als je staar hebt en wel op beide ogen, dan is de wereld stil aan kleiner geworden. In dat proces merk je er zelf weinig van, totdat je op enig moment denkt "Zijn die grote blauwe borden boven de autoweg nu kleiner geworden? Ik kan ze zo verdomd slecht lezen". Dat is het moment van wakker worden en contact zoeken met Worldeye.
Vriendelijkheid en accuraat helpen is dan een kenmerk die sterk vertegenwoordigd is in jullie organisatie. Jullie staan open voor kritiek en jullie doen er dan ook wat mee.
Waar anderen wegkijken en verder wegzakken daar pakken jullie zaken op. Dik applaus hiervoor.

Wat uiteindelijk telt is het medische resultaat. En dat is goed. En wel zo goed dat je je weer tien jaar jonger voelt. Niet direct maar wel na een paar dagen al, en na 4 weken is alles optimaal. Kleurschakeringen zijn er opeens weer. Je had onderweg in de tijd niet eens door dat deze aan het "vergrijzen" waren. Er is weer scherp zicht en bent weer terug in de wereld waarin je kinderen leven.
Laten behandelen in Amsterdam is geen straf, wel het parkeren van je auto. En realiseer je dat je na de behandeling ook nog een aantal keren terug moet naar Amsterdam.
Maar het was het waard.

Ga verder met de ontwikkelingen van de techniek, zet deze in voor de mensen die het nodig hebben en blijf open staan voor feedback.
Ten slotte: De rekening. Wil je wat meer dan wat de zorgverzekeraar vergoed dan is deze rekening wel hoog, De mensen die het kunnen betalen, zullen hier niet snel over klagen met een dergelijk medisch resultaat, maar help ook eens mensen die het niet kunnen betalen (reserveer van elke betaling x% voor een hulpbehoevende. Het was maar een idee en mogelijk goed te gebruiken in de marketing).
Verder is de samenwerking met medische faculteiten een handige. De nieuwste vindingen komen zomede vroegtijdig naar jullie toe en goed opgeleide jonge krachten konden weleens de opvolging worden van de alsmaar ouder wordende garde. en geleidelijke overdracht naar de jeugd kun je op een dergelijke manier mooi regelen. En wat doen we met de oudjes? Dat zijn de senioren die de "groentjes' de trucjes van het vak leren (maatschappelijk vaardig worden)

Het ga jullie goed.
En heel veel succes.
Hans Tonk Meer lezen
9.5
I had been wanting to get rid of my glasses for quite a while, and after researching a bit about the available methods, their benefits & risks, I decided to go with ReLEX SMILE if possible.

After I committed to it, got my preliminary investigation appointment scheduled as soon as possible, where all sort measurements were taken, and where I learned more about the treatment itself.

Everyone was really helpful and English was not a problem. Within the same week, I had both my eyes treated by laser by Dr. Wolter and his team, and in less than 10 minutes, my vision without glasses was already way better than before.

One week after, it is already hard for me to even remember what the world with glasses used to be.
Sérgio Alves Meer lezen
8.5
Van te voren vonden we het best spannend, want je weet niet hoe het precies gaat. Achteraf is het 100% meegevallen en de behandeling was pijnloos. Dit hadden we veel eerder moeten doen!
Remon Arke en Tessa Rabbers Meer lezen
9
Een hele fijne ervaring! Het begon al met het eerste telefoontje met een hele vrolijke dame die mij direct goed hielp. Het advies is eerlijk en de behandeling professioneel. Je wordt goed begeleid tijdens de behandeling zelf. Ik wil iedereen bij Worldeye bedanken voor de goede service en de leuke sfeer. Echt een aanrader!
Niels Bosman Meer lezen
8
Voordat ik bij Worldeye terecht kwam was mijn zicht wazig en niet prettig, ondanks dat ik een bril droeg. Na de behandeling is mijn zicht super! Je wordt uitstekend behandeld en de controles zijn uitvoerig. De operatie is minder eng uitgevallen dan ik had verwacht. Kortom Worldeye is de plek om behandeld te worden. Aarzel niet en kom langs.
Hicham Boussakouki Meer lezen
9
Na een lange tijd twijfelen, heb ik eindelijk de beslissing genomen om mijn ogen te laten laseren. En gelukkig dat ik het uiteindelijk heb gedaan! Na een goed en helder advies van de aanwezige artsen heb ik gekozen voor de ReLEx SMILE behandeling. Deze is uitgevoerd door Prof. Dr. Bozkurt Sener. Ik ben heel erg tevreden over het hele proces. Tijdens en na de behandeling heb ik geen pijn of last gehad. Enkele uren na de behandeling kon ik al alles zonder lenzen zien. Het Worldeye team werkt zorgvuldig en laat patiënten op hun gemak voelen!
Helin Erdem Meer lezen
9.5
Mijn man en ik hebben vorig jaar oktober en november 2016 lensimplantaten in onze ogen laten zetten. Dat is ons heel goed bevallen. De ingreep is kort en pijnloos. Het feit dat je zonder bril door het leven kan is super! Ook de controles en de nazorg is ons prima bevallen. We hebben zeker geen spijt en vinden het absoluut een aanrader voor iedereen die de leesbril zat is.
Grietje Brommer Rozema Meer lezen
8.5
De ingreep was pijnloos en werd door Prof. dr. Sener uitgevoerd. De dag na de behandeling volgde de eerste nacontrole bij dr. Wolter. Dit is erg fijn, het gaat toch om de ogen. Het operatieteam was heel vriendelijk en betrokken. De dag na de operatie heb ik al heel goed en scherp zicht. Ik ervaar nauwelijks ongemak aan mijn ogen. Ik ben heel tevreden over de behandeling en kan Worldeye absoluut aanbevelen.
Ayesha Jetten Meer lezen
9
Onlangs heb ik mijn ogen laten behandelen middels een trifocale lens (inclusief leessterkte) bij Worldeye. Ik kon binnen 2 weken al terecht. Er wordt ruim de tijd genomen in het voortraject om alle metingen en onderzoeken te verrichten. De dag van de operatie was heel relaxed. Voor je er erg in had was het al voorbij. Ik heb het als zeer persoonlijk ervaren met en goede persoonlijke begeleiding. De nacontroles waren ook erg zorgvuldig. Ik zou het zo weer doen en heb alles als zeer positief ervaren!
Annet Besseling Meer lezen
8.5
Na 45 jaar contactlenzen gedragen te hebben, ben ik in januari 2018 geopereerd en heb nu permanente trifocale lenzen. De operatie duurde een half uur (voor beide ogen) maar ik was wel iets langer bezig met opmeten en druppelen. Ik dacht dat ik na de operatie niets zou kunnen zien. Je krijgt een donkere bril op die de ogen afschermt maar waar je wel door kan zien. Omdat ik ook staar had zie ik alles weer heel helder en in de mooiste kleuren! Ik ben tevreden over de behandeling en de medewerkers van Worldeye en erg blij met de trifocale lenzen. Het is zeker een aanrader.
Anneke Lambooij Meer lezen
8
De operatie was bijna pijnloos; uitgevoerd door een ervaren en vriendelijke personeel. Zij leggen alles uit en nemen al je zorgen weg.
Lorna Rickett Meer lezen