Prijzen

Ooglaseren loont!

Ooglaseren, meer leefcomfort en uiteindelijk kostenbesparend!
Dat een ooglaserbehandeling veel gemak oplevert is ons wel duidelijk. Opstaan en meteen de dag kunnen beginnen met scherp zicht, geen bril op de neus tijdens het sporten, geen gepiel met contactlenzen als u gaat reizen, cosmetische overwegingen en zo zijn er nog wel wat gunstige gemakken op te noemen.

Naast het gemak vergeten veel mensen dat het uiteindelijk ook voordelig is voor de portemonnee! Het is een uitgave in 1x, maar wist je dat je een behandeling na zo’n 5 jaar alweer terug hebt ‘verdient’? Daarom is het motto van Worldeye: kies voor veiligheid, gemak en kosten besparend! Hieronder kunt u een indruk geven wat het dragen van lenzen betekent ten opzichte van een ReLEx SMILE en een FemtoSecond LASIK behandeling.

DaglenzenMaandlenzenFemtoSecond LASIKReLEx SMILE
1 jaar€ 720,-€ 540,-€ 2.798,-€ 3.295,-
5 jaar€ 3.600,-€ 2.700,-€ 2.798,-€ 3.295,-
10 jaar€ 7.200,-€ 5.400,-€ 2.798,-€ 3.295,-

 

Financiering aanvragen

Heeft u interesse in een ooglaserbehandeling of lensimplantatie bij Worldeye? Dan kunt u eenvoudig via Famed de financiering aanvragen en in delen de behandeling betalen.

Hoe werkt dit?
U gaat naar: https://www.famed.nl/financiering/
Hier wordt om de persoonlijke gegevens, alsook een kopie van het paspoort, een laatste salarisstrook en bankpas gevraagd.
De aanvraag duurt slechts een paar minuten en de doorlooptijd tot een goedkeuring is een paar uur maximaal 5 dagen.
Er kan een lening aangevraagd worden vanaf 500 euro tot 10.000. Dit bedrag is voor de totale behandeling of een deel daarvan, met een aflossingstermijn van 24 tot 120 maanden.

Het rente % is 9,9 afhankelijk van het te lenen bedrag, wordt de behandeling met enkele tientjes tot honderden euro’s verhoogd.
Na de goedkeuring door Famed, krijgt u het gevraagde bedrag op zijn/haar rekening gestort en kunnen zij het te betalen bedrag aan ons voldoen per pin, cash of overschrijving.

Klik voor meer informatie: Famed financiering

 

 

Friend2Friend actie

Bent u behandeld bij Worldeye en zou u ons aan willen bevelen bij vrienden, familie of collega’s? Dan willen wij u daarvoor graag bedanken. Na de behandeling van uw bekende belonen wij u met € 100,-! Er is geen limiet, dus u mag zoveel mensen aandragen als u wilt.

HOE WERKT HET?
Heel simpel. U vult uw gegevens in op het onderstaande formulier. Klik op de knop ‘verzenden’, waarna dit formulier automatisch bij ons binnenkomt. Nu zijn wij op de hoogte dat u de aanbrenger bent van de desbetreffende persoon.

Degene die u aanbrengt, wordt vervolgens door ons benaderd voor het inplannen van een medisch vooronderzoek. Zodra hij of zij behandeld is, krijgt u € 100,- op uw rekening gestort. U kunt er ook voor kiezen het bedrag te delen of aan uw bekende te laten overmaken. Dit kunt u aangeven bij ‘keuze’ in het onderstaande formulier.

 

  • Uw gegevens

  • Uw bekende

 

VOORWAARDEN
• De persoon die u aanbrengt heeft nog geen vooronderzoek ondergaan bij Worldeye.
• De persoon die u aanbrengt heeft zelf ook nog niet eerder contact gehad met Worldeye en heeft ook nog geen afspraak gemaakt voor een vooronderzoek.
• De actie geldt niet met terugwerkende kracht, er kan dus geen aanspraak gemaakt worden op de vergoeding voor doorverwijzingen uit het verleden.
• De actie loopt tot en met 31 december 2021.
• Aanmelding voor de actie kan alleen via het formulier op de website van Worldeye.
• Worldeye neemt contact op met de door u aangemelde persoon.
• Tijdens dit contact mag Worldeye uw naam noemen.
• Als de door u aangemelde persoon geen vooronderzoek wenst, is dit de keuze van deze persoon.
• Er wordt € 100,- uitbetaald als bij de door u aangebrachte persoon 2 ogen worden behandeld. Als 1 oog behandeld wordt bedraagt het over te maken bedrag € 50,-.
• Maximaal 1 aanvraag per 1 behandeling.
• Binnen 1 maand na de datum van de behandeling van degene die u aandraagt, wordt het geld overgemaakt. Worldeye controleert vooraf de juistheid van het opgegeven bankrekeningnummer.
• De Friend2Friend actie is niet geldig in combinatie met andere acties en de verzekerde zorg.
• Er is geen limiet, u mag zoveel mensen aandragen als u wilt.

Vergoeding ooglaserbehandelingen zorgverzekeraars 2020

Welke vergoedingen zijn er voor ooglaseren? Wordt ooglaseren nou vergoed door de verzekering of niet? Als u denkt aan een ooglaserbehandeling, bent u waarschijnlijk benieuwd welke mogelijkheden er zijn. Klik hieronder op ‘Lees meer’ en voor de antwoorden op uw vragen!

Lees meer

Zorgverzekeraar UMC
ZorgDirect
Zorg en Zekerheid
Zilveren Kruis
ZieZo van Zilveren Kruis
ZEKUR
VvAA zorgverzekering
VGZ
Univé
UnitedConsumers (VGZ)
Studenten Goed Verzekerd
Stad Holland Zorgverzekeraar
Salland zorgverzekeringen
Pro Life
PNOzorg
PMA zorgverzekering
OZF Achmea
ONVZ
OHRA
Nationale-Nederlanden
Menzis
Just
IZZ Zorgverzekering (VGZ voor de Zorg)
IZA Zorgverzekeraar
inTwente Zorgverzekeraar
Interpolis
HEMA
FBTO
DSW Zorgverzekeraar
Ditzo
De Friesland Zorgverzekeraar
De Amersfoortse
CZ
Bewuzt
Avéro Achmea
Anderzorg