Over Worldeye

Worldeye Nederland is onderdeel van een internationaal netwerk met meer dan 1.500 medewerkers, waaronder 300 artsen, volledig gespecialiseerd in oogzorg. Wij behandelen bijna 1 miljoen patiënten per jaar in 25 klinieken in Nederland, Duitsland, Turkije, Azerbeidzjan en Georgië, met onze overkoepelende organisatie Dünyagöz Hospital Group. In april 2017 heeft Worldeye de deuren van haar kliniek in Amsterdam geopend.

Veiligheid

Wij werken vanuit het standpunt: wij mogen behandelen, we moeten het niet. Ons doel is niet om een behandeling uit te voeren, ons doel is om een goed en veilig resultaat te bereiken. Wanneer wij twijfelen voeren wij een behandeling niet uit. Uw ogen zijn te waardevol om iets te ‘proberen’. Daarnaast stellen wij hele hoge eisen aan onze kliniek en behandelingen als het aankomt op veiligheid. Het medisch vooronderzoek dat wij doen voor elke behandeling is bijvoorbeeld veel uitgebreider dan een standaard vooronderzoek.

 

Directeur Jacco aan het woord:

Persoonlijk

Wij vinden het heel belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de kliniek. Om die reden organiseren wij bijvoorbeeld elke maand informatieavonden in onze klinieken in Amsterdam en Nijmegen. Deze avonden zijn gratis en volledig vrijblijvend, en geven u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. U ontmoet ons team en kunt op de avond zelf er meteen achter komen of u in aanmerking komt voor een behandeling, door middel van een gratis Quickscan. Ook voor en tijdens de behandeling geven wij veel persoonlijke begeleiding.

Dünyagöz Worldeye Oogziekenhuizen Groep

Dünyagöz Worldeye Oogziekenhuizen Groep

De oogkliniekengroep Dünyagöz Worldeye heeft vestigingen over de wereld met 300 oogartsen en ruim 2000 medewerkers. Dagelijks kunnen we 8.000 onderzoeken afnemen en 1.000 operaties uitvoeren.

In 1996 opende het eerste oogziekenhuis in Turkije. Inmiddels zijn er 25 vestigingen in Nederland: Amsterdam en Nijmegen; Duitsland: Keulen en Frankfurt; Azerbeidzjan: Baku; Georgië: Tbilisi: en in 21 plekken in Turkije.

Al onze werkstandaarden, apparatuur en instrumentarium is ISO, EC en FDA goedgekeurd en voldoen aan de hoogste normen. Het medische team wordt continue geschoold door wereldwijd deel te nemen aan onderzoeken, symposia en congressen. Hierdoor worden door onze artsen altijd de nieuwste behandelmethoden en technologieën gevolgd, er live operaties uitgevoerd en toonaangevende academische onderzoeken tijdens seminars en symposia gepresenteerd. Hierdoor draagt Worldeye bij aan blijvende en verbeterde medische en chirurgische oplossingen die wereldwijd worden toegepast binnen de oogzorg.

De beste oogartsen met jarenlange ervaring per specialisme

Voorop lopen in techniek

Omdat het veld van ooglaseren snel ontwikkeld, vinden wij het belangrijk om veel te investeren in onderzoek en de nieuwste apparatuur. Waarom behandelen met ouderwetse methodes als de nieuwe methodes nog pijnlozer, voorspelbaarder zijn en een nog beter resultaat geven? Dit heeft er voor gezorgd dat we een technologische voorsprong hebben. Dat zorgt er niet alleen voor dat we revolutionaire behandelmethoden zoals de ReLEx SMILE  aan kunnen bieden, maar ook dat we u maatwerk kunnen leveren, omdat wij alle behandelmethoden kunnen uitvoeren. Zo kunnen we samen met u kiezen wat het beste past.

 

Ons onderzoekscentrum

Worldeye heeft een groot onderzoekscentrum in Istanbul. Hier worden onder andere nieuwe behandelmethoden ontwikkeld en getest. Ooglaserbehandelingen zijn al heel lang veilig, maar wij blijven investeren in betere resultaten, nog meer nauwkeurige data en voorspelbare uitkomsten. Een ooglaserbehandeling doet u maar één keer in uw leven, wij willen dat u het best mogelijke resultaat daaruit haalt.

 

drs. Guido Neuteboom Oogarts, cataractchirurg
dr. Suchi Pande Oogarts, cataractchirurg
drs. L.J. Jovanovik-Pandova Oogarts, cataractchirurg
drs. Otto Wolter Oogarts, refractiechirurg
drs. Bob Ververs Oogarts, refractiechirurg
Bozkurt Sener Ervaringsdeskundige refractiechirurgie Bozkurt Sener
drs. Chelo Temprano Oogarts
Hamed Bakhtiyari Optometrist BHealth
Dehlia Kruger Optometrist
Monique Stevens Orthoptist
Ilias Agapiou Technisch oogheelkundig assistent
Kelly Vlierman Doktersassistente & CSA Medewerker
Mansoer Baboe OK-assistent
Marijke Bernard Doktersassistente & Patiëntenbegeleiding
Soraya Mohamed Medewerker Customer Services
Fatma Aksoy - Erkmen Medewerker Customer Services
Annemarie Komijn Medewerker Customer Services
Öznur Keskin Medewerker Customer Services
Ingrid van Herwijnen Medewerker Customer Services
Dite Kooiker Financiën & Administratie
Arda Demirel Floor Manager & IT
Karin Klinge Marketing & Patiëntenbegeleiding
Ömer Çiftçioğlu International Business Development Area Rep.
drs. Jacco Vroegop Clinical Director Netherlands
Vahit Kapıcıoğlu Bestuurder Stichting Worldeye
Eray Kapicioğlu CEO