Over Worldeye

Worldeye Nederland is onderdeel van een internationaal netwerk met meer dan 1.500 medewerkers, waaronder 200 artsen, volledig gespecialiseerd in oogzorg. Wij behandelen bijna 1 miljoen patiënten per jaar in 25 klinieken in Nederland, Duitsland, Turkije, Azerbeidzjan en Georgië, met onze overkoepelende organisatie Dünyagöz Hospital Group. In april 2017 heeft Worldeye de deuren van haar kliniek in Amsterdam geopend.

Veiligheid

Wij werken vanuit het standpunt: wij mogen behandelen, we moeten het niet. Ons doel is niet om een behandeling uit te voeren, ons doel is om een goed en veilig resultaat te bereiken. Wanneer wij twijfelen voeren wij een behandeling niet uit. Uw ogen zijn te waardevol om iets te ‘proberen’. Daarnaast stellen wij hele hoge eisen aan onze kliniek en behandelingen als het aankomt op veiligheid. Het medisch vooronderzoek dat wij doen voor elke behandeling is bijvoorbeeld veel uitgebreider dan een standaard vooronderzoek.

 

Directeur Jacco aan het woord:

Persoonlijk

Wij vinden het heel belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de kliniek. Om die reden organiseren wij bijvoorbeeld elke maand informatieavonden in onze klinieken in Amsterdam en Nijmegen. Deze avonden zijn gratis en volledig vrijblijvend, en geven u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. U ontmoet ons team en kunt op de avond zelf er meteen achter komen of u in aanmerking komt voor een behandeling, door middel van een gratis Quickscan. Ook voor en tijdens de behandeling geven wij veel persoonlijke begeleiding.

De beste oogartsen met jarenlange ervaring per specialisme

Voorop lopen in techniek

Omdat het veld van ooglaseren snel ontwikkeld, vinden wij het belangrijk om veel te investeren in onderzoek en de nieuwste apparatuur. Waarom behandelen met ouderwetse methodes als de nieuwe methodes nog pijnlozer, voorspelbaarder zijn en een nog beter resultaat geven? Dit heeft er voor gezorgd dat we een technologische voorsprong hebben. Dat zorgt er niet alleen voor dat we revolutionaire behandelmethoden zoals de ReLEx SMILE  aan kunnen bieden, maar ook dat we u maatwerk kunnen leveren, omdat wij alle behandelmethoden kunnen uitvoeren. Zo kunnen we samen met u kiezen wat het beste past.

 

Ons onderzoekscentrum

Worldeye heeft een groot onderzoekscentrum in Istanbul. Hier worden onder andere nieuwe behandelmethoden ontwikkeld en getest. Ooglaserbehandelingen zijn al heel lang veilig, maar wij blijven investeren in betere resultaten, nog meer nauwkeurige data en voorspelbare uitkomsten. Een ooglaserbehandeling doet u maar één keer in uw leven, wij willen dat u het best mogelijke resultaat daaruit haalt.

 

Ervaringsdeskundige refractiechirurgie Bozkurt Sener
drs. Otto Wolter Medical Director, Oogarts, refractiechirurg
drs. Chelo Temprano Oogarts
drs. Guido Neuteboom Oogarts, cataractchirurg
Hamed Bakhtiyari Optometrist BHealth
Dehlia Kruger Optometrist
Monique Stevens Orthoptist
Kelly Vlierman Doktersassistente & CSA Medewerker
Mansoer Baboe OK-assistent
Marijke Bernard Doktersassistente & Patiëntenbegeleiding
Dilan Güngör Office Manager - Online Marketeer
Soraya Mohamed Medewerker Customer Services
Fatma Aksoy - Erkmen Medewerker Customer Services
Coby Kievitsbosch Medewerker Customer Services
Dite Kooiker Financiën & Administratie
Arda Demirel Floor Manager & IT
Karin Klinge Marketing & Patiëntenbegeleiding
Nigar Aksoy Facilitair medewerker
Richard Kievitsbosch Manager vestiging Nijmegen
drs. Jacco Vroegop Clinical Director Netherlands
Ferhat Melik CFO
Eray Kapicioğlu CEO