Ligt het aan m’n ogen of is m’n huid echt zo ‘verouderd’?

08/10/2018

Daar staat u dan zich voor de spiegel te bekijken. Na een ooglasercorrectie of lensimplantatie is alles opeens wel heel goed zichtbaar! Ieder rimpeltje, haartje, groefje of vlekje ontgaan niet aan de aandacht. Super mooi natuurlijk, aangezien ons huid één van de grootste organen van het menselijk lichaam is. Ouder worden is een mooi proces, maar goh, soms is een wat meer frisse aanblik erg prettig!

De huid mag gezien worden
Speciaal voor Worldeye cliënten gingen we in gesprek met Jeanette Veldhuizen. Zij is inmiddels ruim 34 jaar gespecialiseerd in huidverbetering en heeft met jvclinic.nl een grote naam opgebouwd in haar vakgebied. Tijdens het gesprek merkten wij dat deze materie wel even wat anders is dan scherp kunnen zien zonder bril of lenzen. Toch heeft het veel raakvlakken met elkaar. Huidspecialisten die behandelingen uitvoeren, apparatuur, technologieën, ervaringen van anderen, kwaliteit en een persoonlijk en welkom gevoel. Graag laten we u in deze blog kennis maken met huidverjonging en pigmentvlekken.

Zonder chirurgische ingrepen een gladde en gave huid
Als we denken aan een gladde en gave huid, dan denken we al snel aan chirurgische ingrepen die nogal wat angst inboezemen. Facelift, botox, fillers en ga zo maar door. Het kan ook anders, dit dankzij de nieuwe techniek met de ‘Dermaroller’ en de ‘Derma-pen’. Een wat voor rollende pen? Het is een roller die 162 microscopische naaldjes bevat die duizenden perforaties en kanaaltjes in de huid creëren. Dit zorgt ervoor dat er een nieuwe aanmaak van collageen elastine gestimuleerd wordt. Dit is de stof die afneemt naarmate we ouder worden wat vervolgens leidt tot rimpeltjes. ‘Hedendaags gebruiken we met name de Derma-pen. Ten opzichte van de Dermaroller heeft de huid minder hersteltijd nodig en is de behandeling comfortabeler en nauwkeuriger’, aldus Jeanette Veldhuizen.

Vanaf 1 november 2018 krijgt Jeanette zelf de wereldprimeur “De Dermapen4” De enige ter wereld die 1920 minuscule gaatjes in de huid maakt per seconde. Een zeer snelle behandeling. En samen met YEde speciaal voor deze Dermapen4 gebruikte cosmeceuticals geeft dat ongekende resultaten.

De huidverbetering techniek is uitermate geschikt voor de behandeling van verschillende huidproblemen, denk hierbij aan:
– (Acne) littekens
– Stria
– Rimpels, huidververoudering gelaat en handen
– Pigmentvlekken
– Grove huidstructuur en nog veel meer

Tevens adviseert JV Clinic om niet zelf aan de slag te gaan met een dermaroller of dermapen. Door de handeling onjuist uit te voeren en onvoldoende hygiëne en steriliteit (bacteriën) kunnen de huidproblemen juist erger maken of zelfs oneffenheden veroorzaken.

Interesse?
Net als bij ooglaseren en lensimplantatie kan er niet zomaar tot een behandeling overgegaan worden. Allereerst vindt er een algehele intake plaats. Er wordt middels de Observe huidanalyse foto’s van de huid gemaakt. Er kan dan meer dieper in de huid gekeken worden en u ziet dan ook hoe uw huid over een aantal jaren er gaat uitzien. Tevens de resultaten van voor en na de behandeling worden met elkaar vergeleken. Vervolgens gaat de huidspecialiste een behandel- en een persoonlijk adviesplan opstellen. Dit zal onder andere bestaan wat u wensen zijn, of dit mogelijk is, welke methode daar het beste bij past en het kostenplaatje. Speciaal voor Worldeye cliënten kunt u een gratis consult aanvragen op onderstaand button. Dat is even een andere ‘kijk’ op de huid!

Neem contact op!