Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid staan bij Worldeye voorop!

Worldeye houdt een hoge standaard aan als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Het internationale netwerk waar Worldeye onderdeel van is stelt hoge eisen aan apparatuur, artsen en behandelkamers waar wij graag aan voldoen. Onze state-of-the-art operatiekamers hebben een luchtfiltersysteem ver boven de minimum vereiste voorwaarden, om absolute veiligheid van uw behandeling te waarborgen. Onze oogartsen blijven ontwikkelen en leren in ons grote onderzoekscentrum. Kwaliteit en veiligheid zijn bij ons vanzelfsprekend: wij gaan voor het beste resultaat.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Worldeye maakt alleen gebruik van de allerbeste apparatuur

Worldeye heeft heel bewust gekozen voor de apparatuur van Zeiss. Zeiss is met haar jarenlange ervaring absolute marktleider als leverancier op het gebied van diagnostische apparatuur, lasers, microscopen en intraoculaire lenzen (alle type lenzen die Worldeye gebruikt voor lensvervanging). Niet alleen heeft Zeiss extreme veiligheidseisen waar apparatuur aan moet voldoen, Zeiss is ook één van de meest vooraanstaande leveranciers op het gebied van ontwikkeling en research. Alle apparatuur van Worldeye wordt door de fabrikanten onderhouden op basis van onderhoudscontracten. De apparatuur verkeert daarmee altijd in de meest perfecte staat.

Bekend van o.a.:

Maak kennis met al onze top specialisten

De oogspecialisten van Worldeye hebben stuk voor stuk heel veel ervaring. Maar hoeveel ervaring ze ook hebben, ze blijven leren en ontwikkelen in ons onderzoekscentrum in Istanbul. Zo blijven ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zijn ze in staat de nieuwste methoden op een veilige wijze te gebruiken voor de behandeling van uw ogen.

Lees verder