De kliniek

Het is belangrijk dat u zich fijn voelt bij een kliniek en vertrouwen heeft in de behandeling. Natuurlijk moet een goede kliniek aan een aantal voorwaarden voldoen, maar het is minstens zo belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de specialist die u gaat behandelen en de manier van werken van de kliniek.

Optometrist Monique aan het woord:

Informatieavonden

Wij vinden die klik heel belangrijk. Daarom organiseren wij gratis informatieavonden. Op deze avonden leggen we uit hoe wij verschillende oogafwijkingen en aandoeningen kunnen behandelen, welke behandelingen er mogelijk zijn en waar u op moet letten bij het kiezen van een ooglaserbehandeling.

De informatieavonden vinden plaats in onze vestigingen in Amsterdam en in Nijmegen, waardoor u kennis kunt maken met de plek en de mensen die er werken. Naast het verkrijgen van meer informatie en een kennismaking is het de perfecte gelegenheid om al uw vragen te stellen en beantwoord te krijgen. Na de presentatie is er in Amsterdam de mogelijkheid om ter plaatse een gratis quickscan te doen, om te kijken of u in aanmerking komt voor ooglaseren of lensimplantaten. In Nijmegen kan de optometrist een globaal advies geven. Zo weet u meteen of u een behandeling kunt overwegen.

Het bezoeken van een infoavond is gratis en verplicht u tot niets. Aanmelden is niet nodig, maar wordt door ons wel op prijs gesteld.