Over Ons | Worldeye
Facebook
İnstagram
Linkedin
Twitter


  Contact : 085-0290011

De Boelelaan 1065, 1082 SB Amsterdam (Netherlands)

Over Ons

Wie wij zijn

Worldeye Nederland is onderdeel van Dünyagöz Hospital Group. Dünyagöz is in 1996 opgericht en is gespecialiseerd in oogzorg. Met meer dan 1.500 medewerkers, waaronder 200 artsen, bedienen wij bijna 1 miljoen patiënten per jaar in 23 klinieken in Turkije, Duitsland, Nederland, Azerbeidzjan en Georgië. Vanaf april 2017 heeft Worldeye Nederland haar deuren in Amsterdam geopend. 

Waarom Worldeye?

Alle oogheelkundige behandelingen onder 1 dak

U kunt bij ons terecht voor alle type oogzorg en alle behandelingen op het gebied van refractiechirurgie (ooglaseren en lensimplantatie).

De beste en nieuwste technologie

Worldeye Nederland heeft gekozen voor apparatuur van Zeiss. Zeiss is met haar jarenlange ervaring absolute marktleider als leverancier op het gebied van diagnostische aparatuur, lasers, microscopen en intraoculaire lenzen (alle type lenzen die Worldeye gebruikt voor lensvervanging).

De beste oogartsen met jarenlange ervaring per specialisme

De Medisch Directeur van Worldeye is Prof. Dr. Ioannis Pallikaris. Als uitvinder van de Lasık oogchirurgiemethode, maakt hij het mogelijk dat ons ziekenhuis de beste oogzorg ter wereld levert.

Missie

Om de nieuwste, internationaal geaccepteerde technologie te gebruiken en actuele diagnostiek en behandelmethoden te implementeren met competent, gespecialiseerd personeel in onze nationale en internationale ziekenhuizen om alle lagen van de maatschappij oogzorg te bieden van de hoogste kwaliteit.

Visie

Om onze expertise in oogzorg en onze op tevredenheid gebaseerde aanpak in stand te houden en om ons merk te versterken door steeds onze kwaliteitsnormen te verhogen in Turkije en daarbuiten; en om als referentiepunt te dienen door onze internationale reputatie in wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling en literaire studies.