Ooglidcorrectie | Worldeye
Facebook
İnstagram
Linkedin
Twitter


  Contact : 085-0290011

De Boelelaan 1065, 1082 SB Amsterdam (Netherlands)

Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie
Een ooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen in Nederland, een eerste oogopslag is namelijk erg belangrijk. De ogen zijn het eerste waar we naar kijken als we iemand ontmoeten. Hangende oogleden of wallen onder de ogen geven vaak een vermoeid of somber uiterlijk terwijl dat helemaal niet zo is. Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat u weer een uitgeruste en open blik krijgt.

Sommige mensen hebben last van hangende oogleden waardoor hun zicht wordt beperkt of waardoor hoofdpijnklachten kunnen optreden. Middels een ooglidcorrectie is dit alles verleden tijd. U heeft zeker 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Bovenooglidcorrectie
Bij een bovenooglidcorrectie wordt een sneetje gemaakt in de oogplooi. Hier wordt vervolgens een reepje huid weggenomen en soms ook overtollig vet. Het sneetje wordt daarna gehecht. Het litteken valt precies in de oogplooi en is daarom na een aantal weken nauwelijks zichtbaar.

Onderooglidcorrectie
Als de onderoogleden verslapt zijn (‘slap zakje’) of dat er sprake is van wallen, dan kan er gekozen worden voor een onderooglidcorrectie. Hierbij valt de incisie die gemaakt wordt vlak onder de wimperrand en laat zodoende een nauwelijks zichtbaar litteken achter. Er wordt een reepje huid en zo nodig overtollig vet weggenomen.

Na een ooglidcorrectie
Een ooglidcorrectie wordt onder lokale verdoving uitgevoerd. Na de behandeling kunt u gewoon weer naar huis. Wel adviseren we om u door iemand te laten begeleiden. In de eerste week na de behandeling zullen uw oogleden nog gezwollen en beurs zijn. De meeste mensen nemen daarom de eerste week na de behandeling vrij van werk of andere activiteiten. Van de oogarts hoort u wanneer u bij Worldeye terug komt om de hechtingen te laten verwijderen.

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep met een zichtbaar resultaat. U zult een meer energieke en meer open uitstraling krijgen.

Meer weten?
Soms wordt een ooglidcorrectie vergoed vanuit de basiszorgverzekering, maar meestal moet u de ingreep zelf betalen. Klik voor de prijzen en kom gerust eens langs voor een consultgesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ook kunt u het afspraakformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.