Fillers - volumeherstel | Worldeye
Facebook
İnstagram
Linkedin
Twitter


  Contact : 085-0290011

De Boelelaan 1065, 1082 SB Amsterdam (Netherlands)

Fillers – volumeherstel

Fillers / volumeherstel
Voor wie een strakke, gladde en stevige huid wil, kunnen fillers een oplossing bieden. Van oorsprong hebben fillers een medisch doel, namelijk om bijvoorbeeld de natuurlijke lichaamsvorm te herstellen na een chirurgische ingreep. Fillers hebben zodoende een ander doel dan de antirimpel injecties met de spierontspanner butulinetoxine. Fillers worden gebruikt om (plaatselijk) volumeverlies te herstellen. Hierbij kunt u denken aan ingevallen wangen, rimpels bij de mondhoeken en ingevallen ogen (wallen). Daarnaast kunnen fillers zeer goed gebruikt worden om lippen op te vullen.

Hoe werkt het?
Een filler is een vloeistof welke onder de huid wordt gespoten en trekt daar vocht aan wat het vervolgens ook vasthoudt. Op deze wijze worden kuiltjes, rimpels of lege ruimtes opgevuld. De vloeistof waaruit een filler bestaat is hyaluronzuur. Deze vloeistof is lichaamseigen en afbreekbaar. Enkel de permanente vullers worden gebruikt voor medisch-recontructieve doeleinden en niet voor cosmetische doeleinden. U heeft ongeveer 9 tot 12 maanden plezier van de behandeling.

Natuurlijk resultaat
Bij Worldeye staat kwaliteit en kundigheid voorop. Onze cosmetische arts kiest voor een natuurlijk effect. Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van cosmetische chirurgie is Dr. Iskender Alkin Solmaz één van de meest toonaangevende artsen.