Fakische Lensimplantatie | Worldeye
Facebook
İnstagram
Linkedin
Twitter


  Contact : 085-0290011

De Boelelaan 1065, 1082 SB Amsterdam (Netherlands)

Fakische Lensimplantatie

Worldeye

085-0290011

Intraoculaire Lensimplantatie is een vertrouwde behandelmethode die hulp biedt aan personen van wie de structuur van het oog niet geschikt is voor laserbehandeling, zodat ze toch van hun bril of lenzen verlost kunnen worden, en ze biedt nauwkeurige en betrouwbare resultaten bij personen met ernstige bijziendheid en verziendheid. Bij het Dünyagöz hospitaal worden lensoperaties uitgevoerd door gespecialiseerde artsen met de beste intraoculaire lenzen ter wereld.

Op basis van het principe dat een kunstmatige, corrigerende lens in het oog wordt geïmplanteerd, wordt deze methode soms gecombineerd met Lasik-chirurgie. Bijziendheid van 7 tot 25 dioptrie en verziendheid van 5 tot 13 dioptrie kan worden gecorrigeerd.

Voor wie zijn lenzen geschikt?

Lenschirurgie is geschikt voor mensen tussen de 18 en 45 jaar. De uiteindelijke beslissing of iemand geschikt is voor deze behandeling kan worden gemaakt na een uitgebreid oogonderzoek en onderzoek van het hoornvliesweefsel door een speciale analyse.

Techniek van lenschirurgie

Lenschirurgie duurt bijna 15 minuten per oog en de patiënt voelt niets onder anesthesie. Het zicht van de patiënt wordt helder genoeg om de dagelijkse bezigheden weer op te pakken zonder afhankelijk te zijn van bril of lenzen. Deze intraoculaire lenzen zijn na de operatie niet zichtbaar van buitenaf en de aanwezigheid van de lens is voor de patiënt ook niet voelbaar.