Cosmetische Chirurgie | Worldeye
Facebook
İnstagram
Linkedin
Twitter


  Contact : 085-0290011

De Boelelaan 1065, 1082 SB Amsterdam (Netherlands)

Cosmetische Chirurgie

COSMETISCHE CHIRURGIE
Hoe u eruit ziet, is bepalend voor hoe u zich voelt en wat u uitstraalt. Stoort u zich aan rimpeltjes, hangende oogleden, wallen, en dergelijke? Dit gevoel kan uw leven in grote mate beheersen. Komt u daarom gerust eens langs voor een consult om te zien of wij iets voor u kunnen betekenen. Worldeye biedt u cosmetische behandelingen aan die altijd uitgevoerd worden door onze oogarts Dr. Iskender Alkin Solmaz die zich gespecialiseerd heeft in cosmetische behandelingen.

OVER OCULOPLASTISCHE EN ORBITALE CHIRURGIE
Oculoplastische en orbitale chirurgie is een tak van de oogheelkunde die zich bezighoudt met de oogleden, traanvochtkanalen en orbitale ziekten. Van het verwijderen van oogzakken tot prothetische ogen, en intraoculaire tumorchirurgie tot antirimpelbehandelingen en plastische chirurgie worden uitgevoerd door middel van oculoplastische en orbitale chirurgie.

Oogleden zijn veel gevoeliger dan andere lichaamsweefsels. Ze bevatten de spieren die het ooglid openen en sluiten, vetweefsel, traanklier, huid en steunweefsel. Bij oculoplastische en orbitale chirurgie, moet voorzichtigheid worden uitgeoefend om de algehele gezondheid van het oog te beschermen. Het is bij alle chirurgische ingrepen van essentieel belang om beschadiging van intacte weefsels te voorkomen en alleen te werken waar het nodig is. Het is van groot belang dat de operatie wordt uitgevoerd door oogartsen die goed geïnformeerd zijn over ooglidanatomie en de beginselen van plastische chirurgie, getraind in oculoplastische chirurgie en die een uitgebreide praktijkervaring hebben.

 

1: OOGLIDCHIRURGIE

2: TRAANKANAALCHIRURGIE

3: OCULAIRE PROTHESES

4: PTERYGIUM (VLEZIGE OVERGROEI IN HET OOG)

5: OOG- EN OOGLIDTUMOREN

6: ORBITALE CHIRURGIE

7: OOGLIDCORRECTIES