Antirimpelbehandeling | Worldeye
Facebook
İnstagram
Linkedin
Twitter


  Contact : 085-0290011

De Boelelaan 1065, 1082 SB Amsterdam (Netherlands)

Antirimpelbehandeling

Antirimpelbehandelingen
Middels een natuurlijk eiwit zet de plastisch chirurg injectables in de zones waar de rimpels tegen worden gegaan. In geval van antirimpelbehandelingen in het gezicht, wordt in de spiervezels die rimpels veroorzaken een stofje geïnjecteerd. Hierdoor wordt de zenuwgeleiding geblokkeerd, ook al sturen de hersenen nog een seintje naar de desbetreffende spier dat deze bewogen moet worden. Doordat deze spier zich niet meer aanspant, vervagen de rimpels en wordt het ontstaan van nieuwe rimpels ook voorkomen. De meest gebruikte plekken zijn de fronsspiertjes, voorhoofd rimpels, kraaienpootjes, kleine hoeveelheden in de kin en mondhoekjes.

Het effect van de behandeling
De geïnjecteerde zone blijft binnen een straal van 3 centimeter en verplaatst zich dus niet naar andere delen in het lichaam. De antirimpel injectie blijft 4 tot 5 maanden in het effect zichtbaar. Rond deze periode stopt het eiwit met werken en wordt het automatisch afgebroken. Dit is overigens compleet ongevaarlijk voor het lichaam. Daarnaast geldt, hoe groter de spier, hoe sneller de spier weer kan bewegen. Kleinere spiertjes zorgen dus dat het effect langer aanhoudt. Bij herhaling blijft een behandeling meestal langer effectief.

Bij Worldeye gebruiken we enkel het A-merk van de leverancier Allergan. Zodoende kunnen wij de resultaten, de duur van het effect en de veiligheid van de behandeling optimaal waarborgen en controleren.

Gespecialiseerde arts met jarenlange ervaring
De arts van Worldeye is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie, denk aan rimpelbehandelingen, fillers en ooglidcorrecties. Met zijn jarenlange ervaring adviseert hij u welke zones wel en niet nodig zijn aan de hand van uw wensen. Het is belangrijk dat u er mooi en natuurlijk uitziet. De injectables zorgen voor een meer uitgeruste, en frissere aanblik.

Komt u gerust eens langs voor een consult om te kijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn.